top of page
< Назад

Тахан от кашу

В стъклени бурканчета от 200 g и 500 g

Тахан от кашу

Съставки: 100% смляно кашу


За нашия тахан от кашу сме подбрали висококачествена ядка, която внимателно изпичаме на ниска температура, за да "отключим" неповторимия й аромат, след което фино смилане на каменна мелница до нежна паста с цел максимално запазване на натуралните и здравословни вещества на ядката, както и нейния мастно-киселинен състав.


Отличава се с кремообразна, фина текстура, завършена с неповторим аромат при всяко отваряне на бурканчето. Използваме единствено висококачествено кашу, резултат от което е сладникавият послевкус върху небцето. Кашуто е превъзходен източник на редица витамини (в т.ч. витамини Е, К и B6) и минерали (като мед, цинк, фосфор, магнезий). Също така в него се съдържа аргинин - аминокиселина, за която се счита, че играе важна роля в деленето на клетките, кръвообращението и спомага за регулиране тонуса на артериалните съдове.

Отделянето на мазнината е естествен процес и гаранция за това, че продуктът не съдържа емулгатори.

Консумирайте натурален, смесен с мед, фурми или агаве за намазване на филийка (съотношение на вкус), в приготвянето на сурови торти, сладки, печива, към плодове и плодови салати, към зърнени закуски и др.


Хранителна информация на 100 g:
Енергийна стойност: 640 kcal / 2654 kJ
Общо мазнини: 51,12 g, от които наститени: 9,7 g
Oбщо въглехидрати: 23,05 g, от които захари: 8,54 g
Белтък: 20,16 g
Влакнини: 3,48 g

Сол*: 0,09 g (*съдържанието на сол се дължи изцяло на естествено съдържащ се натрий)

bottom of page