Последвай ни:

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Свържи се с нас:

 +359 899 982 928 | info@razyadko.com

@2017 by Razyadko. Proudly created with Wix.com

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Настоящата Политика за поверителност определя начините за предоставяне, използване и защита на личните данни на физическите лица, използващи сайта и електронния магазин на уеб адрес https://www.razyadko.com и https://www.razyadko.com/e-magazin, собственост на „Фрексим“ ЕООД. "Фрексим" ЕООД с ЕИК: 203802370, е администратор на лични данни съгласно ЗЗЛД и Регламент (ЕС) 2016/679 GDPR (General Data Protection Regulation).

Какъв тип информация събираме?

Получаваме, събираме, обработваме и съхраняваме нелична и лична информация, която въвеждате на нашия уеб сайт и електронен магазин. Освен това събираме адреса на интернет протокола (IP), който се използва за свързване на компютъра Ви с интернет; имейл адрес; информация за компютъра и връзката и история на покупките. Можем да използваме софтуерни инструменти за измерване и събиране на информация за сесията, включително времена за реакция на страниците, продължителност на посещенията на определени страници, информация за взаимодействие със страници и методи, използвани за прелистване от страницата. Също така събираме лична информация (включително име, имейл адрес, адрес за доставка, телефонен номер, съобщения и коментари), която се обработва единствено с цел изпълнение на договора по покупка-продажба и доставка на поръчаните продукти от електорнния ни магазин, и се съхранява във вид на профил на потребителя за негово удобство свързано с ползване на електронния магазин в бъдещ момент. Съхраняваме също и коментари, обратна връзка, отзиви за продукти, препоръки.

Как събираме информация и лични данни?

Когато извършвате транзакция/поръчка от нашия електронен магазин, като част от процеса събираме лична информация, която ни давате, като Вашето име, имейл адрес, адрес за доставка, телефонен номер, съобщения и коментари предоставени посредством формата за поръчки, история на поръчките с информация за брой артикули, цени, обща стойност, начин на плащане, начин на доставка. Предоставената по този начин лична информация е използвана и обработвана единствено и само в изпълнение на възникналите договорни отношения и в съотвестие с Общите условия, с които Вие сте се съгласили безусловно в хода на поръчката. Вашите данни се съхраняват по начините и чрез методите посочени в по-долу в текста и като част от създадения Ваш профил в платформата на Ecwid.com съгласно клаузите на Общите условия. Целта на съхраниението и обработката е да Ви предоставим възможност да следите хронологията, историята и статуса на поръчките Ви, а също и да направите следваща поръчка много по-лесно, удобно и бързо, без да се налага повторно да въвеждате данните. Тези данни можете да достъпите и частнично да променяте след вход в системата на адрес razyadko.com/e-magazin, а ако желаете да модифицирате по друг начин или да бъдат завинаги заличени ("забравени") от базата данни, моля да ни пишете на info@razyadko.com. 

 

Друг начин за събиране на лични данни (в частност - и-мейл адрес) е чрез изрична заявка от Ваша страна за включването Ви в нашата и-мейл листа за получване на периодични маркетингови съобщения по ел.поща посредством предоставената на сайта форма в долния колонтитул. Може да отмените даденото съгласие по всяко време, като използвате препратката ("линка") най-отдолу в и-мейлите в края на текста "If you feel you received it by mistake or wish to unsubscribe, click here". Тази препратка е на разположение във всеки и-мейл, който съдържа маркетингово съобщение. По този начин предоставеният от Вас и-мейл адрес ще бъде завинаги заличен ("забравен") от базата данни. Можете да упражните своя отказ от и-мейл маркетингови съобщения по всяко време и като ни пишете на info@razyadko.com. Домейнът, от който изпращаме маркетингови съобщения, е само и единствено razyadko.com.

 

Защо събираме лична информация?

Събираме лична и нелична информация за следните цели:

- Да изпълним и управляваме извършените поръчки в нашия електронен магазин;

- Да предоставяме на нашите потребители постоянна помощ и техническа поддръжка;

- За да можем да се свързваме с нашите посетители и потребители с общи или персонализирани съобщения за услуги и промоционални съобщения;

- Създаване на обобщени статистически данни и други обобщени и / или извлечени нелични данни, които ние или нашите бизнес партньори може да използваме, за да осигурим и подобрим съответните ни услуги;

- За да спазим приложимите закони и разпоредби във връзка с изпълнение на договор сключен посредством нашия електронен магазин.

Как съхраняваме, използваме, споделяме и разкриваме личната информация на посетителите на сайта си?

 

Нашият сайт е изграден на платформата Wix.com, а електронния магазин съответно върху платформата Ecwid.com. Wix.com и Ecwid.com ни предоставят онлайн платформи, които ни позволяват да продаваме и маркетираме нашите продукти и услуги. Данните Ви могат да се съхраняват чрез хранилищата за данни, базите данни и общите приложения на Wix.com и Ecwid.com. Те съхраняват Вашите данни на защитени сървъри с FireWall и в съотвествие с Регламент Регламент (ЕС) 2016/679 GDPR (General Data Protection Regulation).

 

Всички методи за директни плащания, предлагани от Wix.com и Ecwid.com и използвани в нашия сайт, се придържат към стандартите, определени от PCI-DSS, управлявани от Съвета за стандарти за сигурност PCI, който е съвместно усилие на марки като Visa, MasterCard, American Express и Discover. Изискванията на PCI-DSS помагат да се осигури сигурно боравене с информацията за кредитни карти от нашия магазин и неговите доставчици на услуги.

 

При поръчки от нашия електронен магазин ние предаваме предоставените от Вас данни (в т.ч. име, телефонен номер, адрес за доставка) на избрана от Вас куриерска фирма (Еконт Експрес ООД, Спииди АД), с цел изпълнение на доставката съгласно Общите условия.

 

Как комуникираме с посетителите на сайта ни?

Можем да се свържем с Вас, за да Ви уведомим за статуса на поръчката или промени в профила Ви, относно отстраняване на проблем с поръчката или профила Ви, относно разрешаване на спор, отностно събиране на такси или дължими суми, относно провеждане анкети чрез анкети или въпросници, относно актуализации за нашата фирма и продукти, както и с цел спазване на заложените клаузи в Общите условия и приложимото местно законодателство и законодателството на ЕС. За тези цели можем да се свържем с Вас на предоставени от Вас имейл, телефон, текстови съобщения и поща.

Как можете да оттеглите Вашето съгласието си?

Ако не искате да обработваме данните Ви, моля пишете ни на info@razyadko.com.

 

Актуализации на политиката за поверителност

Запазваме си правото да извършваме актуализации по политиката ни за поверителност, така че молим - преглеждайте я периодично. Промените и поясненията ще влязат в сила веднага след публикуването им на уебсайта. Ако направим съществени промени в тези правила, ние ще ви уведомим, че е актуализирана, за да сте наясно каква информация събираме, как я използваме и при какви обстоятелства, ако има такива, я използваме и/или оповестяваме.

Въпроси и управление на лични данни

Ако желаете да: получите извадка, поправите, измените или изтриете всякаква лична информация, която сте ни предоставили, моля да се свържете с нас на info@razyadko.com. В случай, че сте извършили поръчка чрез електронния ни магазин, имате възможност да достъпите и променяте част от данните след като влезете в създадения профил съгласно Общите условия.